Leren koken?

Bij Le Traiteur kunt U terecht voor een leerzame kookworkshop van 10 tot 20 personen. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. De ruime kookstudio is uitgerust met meerdere professionele ovens en gasfornuizen en is voorzien van alle benodigde keukenmateriaal om een goede maaltijd te bereiden. Le Traiteur biedt diverse kookworkshops aan met verschillende thema’s. Gezelligheid en plezier staat bij Le Traiteur hoog in het vaandel De eeterij is een gezellige huiskamersfeer ingerichte gelegenheid.

Elke kookworkshop staat in een Thema van een land. Op deze manier kunt u kennis maken met verschillende landen en diverse gerechten van dit land U word ontvangen met een drankje van het thema wat we die avond gaan koken. Daarna gaan we naar onze kookkeuken, en verdelen we de groep in diverse groepjes, en gaan we per groepje een gerecht bereiden. Le Traiteur verstrekt alle benodigdheden zoals schorten en kookgerei. Een kookworkshop duurt gemiddeld 3 a 4 uur. Alle kookworkshops worden begeleid door een ervaren kok, en de recepten mogen mee naar huis.

Bij de kookworkshops naar keuze is 1 welkomstdrankje en 2 consumpties inbegrepen.

Onze verschillende kookworkshops

Kookworkshop

Tapas

Deze workshop is gekenmerkt door een goed glas wijn in een gezellige huiskamersfeer, met de heerlijkste spaanse gerechten.

€49,50 p.p.

Kookworkshop

Grieks

Deze workshop is gekenmerkt door een goede sfeer, griekse muziek eneen glaasje Ouzo. Tzaziki,stoofpotjes , gegrild vlees / vis.

€49,50 p.p.

Kookworkshop

Italiaans

Deze workshop is gekenmerkt met heerlijke Italiaanse wijnen, diverse pasta’s en Italiaanse muziek.
 

€47,50 p.p.

Kookworkshop

Hollands

Deze workshop is gekenmerkt door de vele mogelijkheden in een gezellige sfeer, ook met hollandse meezingers en als u wilt karaoke.

€47,50 p.p.

Kookworkshop

Hightea

Een combinatie van hartige en zoete gerechtjes waar u vervolgens gezamenlijk van kunt genieten.

€38,50 p.p.

Kookworkshop

Indisch

Deze workshop is gekenmerkt door een goede sfeer en heerlijke gerechten zowel zoet als pittig met heerlijke bijgerechtjes.

€48,50 p.p.

Kookworkshop

Kerst Diner

Deze workshop is gekenmerkt door een fijne kerst sfeer met Gluh wein. Deze avond bereiden we een 4 gangen diner

€59,50 p.p.

Sfeerimpressie